Opties

Er zijn verschillende opties uitgewerkt voor de woningen.

Alleen de minimale en de maximale variant (optie 2 voor nummer 347-A en optie 4 voor 347 B t/m F) worden in prijs vastgelegd.

Het is echter mogelijk om een van de onderstaande opties toe te passen als extra, of als alternatief voor de aangeboden versie. De opties geven een goed beeld van de mogelijkheden. De aannemer en de architect gaan graag met u in gesprek over de definitieve uitvoering van uw woning.

Optie 1; aanbouw naast de woning.

Deze optie beidt de mogelijkheid voor een garage, of een kantoor aan huis. Heel voor de hand liggend is het realiseren van een royale slaapkamer met badkamer op de begane grond.

Optie 2; uitbouw van de woonkamer met een serre en doorlopend schuin dak.

Deze optie maakt de woonkamer fors groter door middel van een serre. Er wordt een intieme hoek gecreëerd in de tuin, terwijl de woonruimte op de begane grond veel licht rondom ontvangt.

Optie 3; uitbouw over de volle breedte van de woning.

Deze optie zorgt voor een uitbreiding van zowel de keuken als de woonkamer. Deze uitbouw maakt ook allerlei alternatieve indelingen van de begane grond mogelijk.

Optie 4; uitbouw aan zijkant en achterkant van de woning. Dit is de maximale variant.

In deze variant wordt de woning aan de zijkant en de achterkant uitgebouwd, wat een heel scala aan indelings- en gebruiksmogelijkheden creëert.

Optie 5; dakkapel

Aan de tuinzijde van de woning mogen vergunningvrij maximaal twee dakkapellen geplaatst worden. Door de dakkapel worden de slaapkamers in de kap nog ruimer en bieden meer bruikbare stahoogte.

Optie 6; Kelder onder de woning

Een prefab kelder die onder de woning, tussen de funderingsbalken wordt geplaatst. Onder de trap in de entreehal wordt een tweede vaste trap naar de kelder gemaakt.

Optie 7; Kelder onder de zij-uitbouw (optie 1)

Een prefab kelder die onder de uitbouw, tussen de funderingsbalken wordt geplaatst. De kelder wordt bereikbaar gemaakt door een tweede vaste trap naar de kelder.