Alle woningen worden aangeboden met de maximaal mogelijke vergunningvrije uitbouw. De woning is aan de zijkant en de achterkant uitgebouwd, wat een heel scala aan indelings- en gebruiksmogelijkheden creëert.

Indelingsmogelijkheden

In de tekeningen zijn verschillende indelingsmogelijkheden aangegeven. Het is niet alleen mogelijk om een inpandige garage te realiseren, maar denk ook aan een volledig zelfstandige werkruimte voor een eigen bedrijf aan huis. Met een eigen entree, pantry en toilet is deze indelingsvariant ook nog eens fiscaal heel aantrekkelijk.

Het is ook heel goed mogelijk om te kiezen voor volledig gelijkvloers wonen door de “master bedroom” met inloopkast en badkamer op de begane grond te situeren. Een volledig levensloopbestendige woning.

En er is zoveel ruimte op de begane grond dat naast de enorme woonruimte met woonkeuken, een apart “mini-appartement” te realiseren ten behoeve van gasten of inwonende familieleden die hun eigen privacy behouden.

Dit zijn indicatieve indelingen. U kunt in gesprek met de aannemer zelf uw definitieve indeling bepalen en afspreken.

Bekijk de tekeningen
Opties

De aannemer biedt nog een aantal keuze-opties aan:

Optie 1; dakkapel

Aan de tuinzijde van de woning mogen vergunningvrij maximaal twee dakkapellen geplaatst worden. Door de dakkapel worden de slaapkamers in de kap nog ruimer en bieden meer bruikbare stahoogte.

Bekijk de tekeningen
Optie 2; kelder

Op verschillende manieren kan indien gewenst een kelder worden gerealiseerd onder de woning. U kunt in overleg met de aannemer uw wensen bespreken in relatie tot de constructieve mogelijkheden. De aannemer zal een aparte gespecificeerde prijsopgave maken.