Bouwnummer C

Deze mooie semi vrijstaande woning ligt centraal op de locatie, direct aan het brede water met zicht op de bosschages die langs de golfbaan staan.

Vanuit de woning en de tuin is er sprake van een vrij zicht over het brede water langs de golfbaan en de achtertuinen van de woningen aan de ’s-Gravenweg.

De achtergevel van de woning en de extra brede tuin liggen op het zonnige zuidwesten. De bestaande knotwilgen langs de waterkant geven de plek het typische open polderkarakter.

De kavel is 762m² groot. Een deel van de kavel wordt ingericht als mandelig erf.

Op het omliggende terrein bevinden zich, buiten de eigen parkeerplaatsen bij de woning, nog enkele gezamenlijke parkeerplaatsen.

De woning is uiteraard gasloos en krijgt een zeer duurzaam en energiezuinig, maar ook zeer comfortabel klimaatsysteem: een laagtemperatuur vloerverwarming en een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Daarnaast wordt de woning voorzien van 12 zonnepanelen.

De begane grond van de woning is erg ruim met ca. 170 m2 gebruiksoppervlak. De verkooptekeningen laten verschillende indelingsvarianten zien: van een inpandige garage, een kantoor aan huis tot een extra aanleunwoning met eigen sanitaire voorzieningen. Met de bouwer kan de indeling nog worden afgestemd.

De woning zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2024 worden opgeleverd.

Inschrijven
Downloads

Projectgegevens
Type ‘s-Gravenweg 347 C
Woonoppervlakte 208 m²
Kaveloppervlakte 762 m²
Status Koop in optie
Prijs €1.389.000,-
Parkeerplaats 2
Aantal slaapkamers 3
Tuinligging Zuidwest